Åh, kärlek.

Jag. Älskar. Detta. Helt otroligt underbart har jag det! Det är nästan snudd på över festival-kul. Så kul kan man alltså ha utan att vara på festival. Och det är stört. Men det är underbart, inspark är någonting som varje mänsklig (eller omänsklig om man nu väljer att vara det) själ borde få ta del av. Helt sjukt kul. Nästan omänskligt kul, det är därför man är utklädd till avatar, snurrar bort sin mobil på danspodiet, och är hemma 4 timmar innan man ska gå på föreläsning. Ah. Liiiiiivet..

/            a

Jönköping

Nu bor jag i en ny stad och det första jag tänker göra är att klippa naglarna.

Lev väl!

/        a

Just another day

Ebbabababa har precis lämnat denna stad för att styra sina steg mot Växjö. För att styra sina steg mot Helsingborg. Det är då man känner för att lägga upp bilder från en helt vanlig helg. Hälsa havet från mig!









Nu ska jag hitta en bostad. Och nästa gång jag skriver här så gör jag det från mitt alldeles egna lilla hem. Vilket kommer bli helt underbart fint. Vänta bara!

/         a


Skisser för sommaren

Idag lyckades jag, på ett lagligt sätt, hacka mig in på min fars dator, och hitta små bilder från seglingen. Och eftersom jag har en ganska värdelös dag så kan jag lika gärna lägga upp bilderna här. Varsågod!






Nu ska jag sparka iväg mig på en springtur i hopp om att bygga upp ett lyckorus i min annars ganska onsdags-ingenting-fungerar-över-huvudtaget-irriterade kropp. Imorgon kommer äntligen das Ebbas hit! Bring your best mood (and mine).

Och min körskolelärare kan slicka röv. Alternativt se till att jag har ett körkort i brevlådan imorgon. Som är mitt.

Lev väl!

/           a


Endast i deprimerande syfte

Så ska jag nu författa några rader här.

Som så många gånger förut så blir jag galet peppad. Galet exalterad. Ja! Ja! Ja! Allt kommer bli perfekt, det kommer bli så otroligt roligt, så otroligt underbart! Så fort jag bestämmer mig för någonting så går jag med friskt humör och satsar allt jag har. Och jag gillar det, med humöret på topp ringer jag sjuhndrafemtielva hyresvärdar, skolan, vänner, allt! Det går till och med så långt att jag försöker fiska fram privatpersoner som kanske har en gnutta medkänsla för en student i nöd.

Och de första fem timmarna gör jag detta med glädje, inne på den sjätte timmen börjar jag bli liiiite, liite irriterad, och inne på den sjunde sitter jag nu här. Sur för att det är fint väder ute och min stackars kropp vistas inomhus. Sur för att det inte ens finns en ledig skokartong i Jönköping jag kan hyra och bara lägga mina värdesaker i. Sur för att min framtid kommer bestå av en sliten soppåsse och en parkbänk. Sur för att inte personer som bor mer än 4 timmar från skolan är garanterade en bostad.

Sur för att jag inte kommer kunna gå ut i det fina vädret över huvudtaget denna vackra dag, då jag istället måste sitta inne och planera, skissa och sy ihop en extra varm och funktionell sovsäck jag kan leva i på min fina framtida parkbänk.

Jag kommer i alla fall ha nära till naturen. Och det ska ju vara bra har jag hört.

Tack!

/        a

RSS 2.0