Inte riktigt..

Njaej, det förra inlägget var en stor fet lögn för er som inte fattade det.. men man kan ju önska att det vore så. Vore ju faktiskt ganska så najs att vinna fler miljoner och kunna välja och vraka bland en massa olika ställen. Men nej, tyvärr så är det inte så. Men vi kände bara för att leva i det rika för ett tag, och det var härligt! Vi var till och med på vippen att åka på vsining på en lägenhet i Uppsala idag bara för att det vore kul. Spela roll om man varken har pengar eller kan flytta förns man har gått ut gymnasiet. Hade varit kul!

Pusss

/ Anna och Gunilla


WAAH!

Okej, det här är helt sjukt otroligt galet! VI HAR VUNNIT!

På vår namnsdag fick vi av vår kära kamrat Bella möjligheten att spela på valfri häst. Som vi såklart tog, varför inte liksom? Och tror ni inte att vi VANN!? Helt sjukt, går verkligen inte att fatta!

Så igår roade vi oss med att leta lägenhet i Stockholm och Uppsala, vi har två stycken som vi funderar på, en i Uppsala och en i Stockholm, men vi kan inte riktigt bestämma oss, vad tycker ni?



What's in your head?


Jag och Gunilla

300808

Tänkte bara fråga,
Vart har dagen tagit vägen?

Nu ska jag packa ihop lite grejor och vandra till annapanna. Det ska bli trevligt.
Blir väl prat och kanske någon film. Eller så kanske vi knarkar J. Berg och pratar om gamla, hemskt dystra och hopplösa, minnen. Vi får se.

På tal om inget så har jag och anna skrivit en bok. T.S.A.U. heter den. Över 100 A4-sidor fyllda med drömmar, pojkar och andra tjejiga saker. Ganska gullig men på någotvis så otroligt sorglig. Vad trodde vi? Att det var framtiden? Att denna bunt med papper skulle förändra vårat liv? Jo, det gjorde den på sätt och vis. Men inte på ett positivt sätt. Den där boken psykade oss. Verkligen. Vi levde i vår TSAU-värld och trodde att alla skulle förstå. Tragiskt men sant. Vi tog farväl av den, hade tänkt elda upp den på nyår. Det blev aldrig av, kanske är det därför vi inte kan släppa allt i den?

Aja, en gång för alla säger jag adjö till den. Och till personerna i den, Bf & Vv. Att ni aldrig förstod.
                                                               puss!   /Gunilla

En blick säger mer än tusen ord

Okej, man brukar ju säga att en blick säger mer än tusen ord. Vilket stämmer. Men jag har också kommit på att en låt, kan innehålla mer än tusen känslor på samma gång. Man vet inte om man ska skratta eller gråta för det bara känns så himla mycket. Det är sånna låtar som är bra, det är det som är musik, sen finns det musik, eller rättare sagt ljud, som kan låta okej, men musik är det när känslorna svämmar över. Och jag älskar musik.

Idag övningskörde jag för första gången på riktigt, alltså med växlar, har bara kört på automatlåda innan. Det gick perfa att köra, men lite värre att starta och bromsa... jag tror jag fick motorstopp, vad kan det har vart? 100 gånger eller något sånt?.. Starta bilen blev till slut omöjligt vilket slutade med att jag hoppade fram en meter i taget över hela coop-parkeringen eftersom jag fick motorstopp så fort jag startade bilen. Skitbil.

Nej nu ska jag gå ner och kolla om pappa behöver hjälp med maten. Luktar smaskens! Senare ikväll ska jag och Gunilla hitta på något riktigt skoj!

Puss på er
/ Anna

300808

Helg igen. Helg helg underbara helg. Fest!?
Nej justja jag är sjuk så jag får sitta hemma och tråka.
Hade tänkt och låna hem en kamera över helgen så jag skulle ha något att roa mig med när alla andra är ute på äventyr. Sprang (eller ja, springa får jag ju inte så jag gick så snabbt jag kunde) runt och letade efter Edyta, hon som har kamerorna, och väntade till klockan halv fem utanför hennes rum. Men icke. Hon kom inte och jag hade jagat henne i onödan. Så nu sitter jag här och tänker på hur kul jag skulle haft det om Edyta lånat mig en kamera. Åh.

Samma sak var det förra helgen. Skulle ut till vår stuga över helgen och tänkte känna mig lite kreativ och fota lite. Men såklart var Edyta spårlöst försvunnen då med. Jag måste köpa mig en egen systemkamera helt enkelt. Oj vad kul jag och min nyblivande vän skulle ha.

Jaha vad ska jag göra nu då?

Kanske ta en promenad, eller spela lite gitarr, eller spela lite flöjt, eller jobba lite matte, eller fysik, eller sitta framför datorn och läsa andras bloggar, eller kolla på film, eller ringa någon som vill dryga med mig, ellerellereller. Vi får se hur det blir. Ska iallafall hoppa in (bokstavligen talat) i duschen nu.                 puss!  /Gunilla

Minnen

Sitter här nyduschad i morgonrock och lyssnar på Robbie Williams faktiskt. Advertasing Space. Har inte lyssnat på honom på evigheter, men nu när jag gör det igen så kommer jag ihåg hur himla bra han faktiskt är. Han är en sådan som jag kan sluta lyssna på helt och sen när jag hör en låt så kan jag den i alla fall utantill och så tänker jag på min Robbie Williams - period, så det blir en massa minnen som kommer upp också.  Ibland kan det vara skönt att flyta tillbaka i tiden lite och skita i allt som händer just nu. Så just för tillfället är Robbie Williams väldigt välkommen att fylla sin musik i mina öron.

Kollade Anna Larssons blogg nyss och blev helt galen av kattbilderna! De påminner så himla mycket om Vera, jag saknar henne så sjukt mycket just nu, speciellt med Robbie Williams strömmande ur högtalarna. Jag vägrar tro att hon är död, jag ser framför mig hur hon någon dag hoppar upp på fönsterbäcket, knackar på köksfönstet och vill in. Förstår bara inte varför hon måste vara borta så länge. Två år. Men hon är inte död. Det känns i alla fall bättre att säga att hon inte är det.

Nu ska jag gå ner och göra en kopp te, sen ska jag sjunka in i Robbie Williams värld och sakna Vera i min ensamhet.

       

Vera, sötnös.

Puss på er
/ Anna

sportlov- 07


<3




haha, anna




anna
(som var väldigt glad här. eller hur var det anna?xD)


<3




jag
                                                                                                                            puss!   /gunilla

260808

Ah, jag längtar också när jag ser bilderna.
Längtar. Jag längtar efter så mycket.
Just nu längtar jag mest efter: att bli frisk, festival och sportlov. Sportlov! Ah kan inte vänta. Är så sugen på att åka bräda och skidor. Helt sjukt! Tänk känslan, man vaknar på morgonen käkar frukost snabbt som tusan. Klär på sig flera lager med kläder, pulsar ut i snön helt svettig efter att ha stått inomhus och väntat på övriga som är sega på att svälja frullen. In i bilen som blir full av varma förväntansfulla människor. Gasen i botten till backen som lyser vit i morgonljuset. Ut ur bilen, på med brädan/skidorna, frisk kall luft rakt ner i lungorna. Och så upp i liften. Ner för backen. Uuuunderbart!

Både 06 och 07 har jag följt med Annas familj till deras morfars stuga i Falun. Fyra härliga dagar, fyllda av skratt, frusna händer och värkande fötter. Men det är en av årets höjdpunkter verkligen. 08 skulle vi också iväg hade vi planerat. Men gud ville inte som vi ville.. Anna blev sjuk. Vi bestämde att hon skulle följa med när jag åkte med min familj till vår stuga istället. Hon blev frisk, vi var glada. Så dagen innan. Pang! Anna kliver på ett vinglas, som krossas och foten på glaset åker in i Annas hålfot. Falun 08? Nope.

Så, väntar ivrigt på sportlov 09. Inget ska förstöra det!

Kommer lite bilder från tidigare år. Troligtvis. Vet inte vilka jag (och Anna med för den delen) vågar dela med mig av. Haha.  puss!  /Gunilla


Nåå.. <3

Jag får ryck ibland och längtar som en galning efter att åka på festival! Som just nu, jag satt och kollade på en massa festivalbilder och nu längtar jag så mycket så jag vet inte var jag ska ta vägen, hur ska jag klara mig ett helt år innan jag får åka på festival igen?

Lite bilder från Peace and love och Storsjöyran..


Jag, Karro och Gunilla, krya som vi var !


Jag och Gunilla


KENT!!




Jag vet inte vad vi håller på med, men glada var vi i alla fall :D

/ Anna


Klockan är ...

Just nu i detta nu 10:23:18 och jag är hemma! Alltså hemma innan lunch, en vardag! Det är inte ofta det händer kan jag säga. Så vad gör man nu då? Vädret är pissigt, det går inget bra på tv, det är inte dags för lunch än, jag ska inte träna förns ikväll... det är som att skolan hade räknat ut att jag inte skulle ha något att göra och därför sitta och plugga nu istället. Fysikboken verkligen skriker efter att få bli öppnad och läst i. Kanske skulle man för en gångs skull följa skriket och öppna den otroligt roliga boken, bara för att liksom.

Som sagt så hade ju jag och Gunilla namnsdag igår. Det var trevligt. Jag fick ingen liten present tyvärr, förutom en dumförklaring på gymmet, vilket egentligen inte behövs eftersom att jag redan vet att jag kan vara ganska korkad ibland.
Dom har nämligen köpt in nya maskiner, så nu snackar vi lyxgym här alltså, man känner sig lite pro som gymmar där faktiskt.
I alla fall, jag och Karro åkte och gymmade efter skolan och tänkte att vi kan ju gå och se dumma ut och inte fatta någonting av maskinerna tillsammans, så vi gick runt och undersökte alla maskiner. Sen kom vi fram till en konstig grej, det var som en stol och sen en grej man skulle lyfta när man liksom satt i stolen,  omöjlig att förklara här. Jag satte mig på stolen och vi försökte lista ut hur fan man skulle använda maskinen egentligen, trodde det var någon slags benlyft eller något, så jag bytte läge på den så att jag skulle kunna lyfta benen.
I alla fall så gav vi upp efter ett tag och gick och bad om hjälp. "Nejmen oj, vad den var konstigt inställd", säger gyminstruktören, "Här är det nog en dum en som inte fattat hur man ska göra", hmm.. det var ju inte jag.. "Det. är en ryggmaskin, så man ska lyfta med ryggen.." fortsätter han. Och jag kan bara tänka mig hur dumma vi måste ha sett ut när vi satt där och försökte lyfta med benen.
Ja, vi gav nog dom andra på gymmet ett gott skratt i alla fall.

Nu ska jag bege mig ner för trappen, öppna väskan med den skrikande fysikboken i och sedan allvarligt talat öppna fysikboken och göra några uppgifter. Jag känner mig duktig redan nu.

Puss på er
/ Anna

250808

Idag är det en mycket speciell dag. Mycket.
Det är nämligen så att både jag och Anna har namnsdag. wohoo!
Louise och Lovisa. Jag och Anna.
Måste säga att det är lite småhäftigt att vi har samma namnsdagar. Jag heter faktiskt också Anna, men i mellan namn.
Så 25 augusti och 9 december är datum att lägga på minnet.

Dessa dagar fikar jag och Anna alltid på något mysigt café. Dricker varm choklad och äter en kaloribomb som senare får än att vilja ut och springa i flera timmar. Meen, det hör till. Det har vi gjort sen.. jag vet inte när! 
Och självklart kommer vi fortsätta med det. Tills vi är gamla skruttiga gummor som sitter och skruvar på våra hörapparater.    <3

Ah. Där ljög jag. Anna och jag fikar aldrig på något mysigt café på våra gemensamma namnsdagar. Men visst vore det mysigt om det vore så?! Vi är för dåliga på att fika överhuvudtaget måste jag säga. Anna, det får vi bli bättre på!

Nu ska jag fördjupa mig i siffrornas mysterium. Känner att det inte är så bra att jag redan ligger sidor efter planeringen.
Såå, ta hand om dig (garnier. tänker alltid på den där dryga reklamen)                                         puss!   /Gunilla


Vilken jävel

Jag och Tessan var på väg hem till henne från stan igår kväll. Vi gick och pratade en massa, det var verkligen snack på hög nivå och vi var helt inne i våran värld.
Men efter ett tag så märker jag att det är någon som går bakom oss, så där irriterande nära så att han hör vad vi säger, lite pinsamt tyckte jag eftersom vi pratade om så störda grejer, men jag tänkte inte mer på det.
Vi fortsätter gå och han går fortfarande bakom oss. "Här vi tar en genväg", säger jag till Tessan och hoppas på att han som går bakom ska fortsätta framåt. Han försvinner. Tror vi i alla fall. Men helt plötsligt är han bakom oss igen, och han går fort. Skönt att han går om, tänker jag så slipper vi honom. Men han går aldrig om, istället rycker han tag i min väska och börjar dra i den. Jag drar tillbaka, den jäveln ska fan inte få ta min väska!
Vi står och drar i varsin ände av väskan tills den tillslut går sönder och jag bara står med själva snöret från väskan kvar i händerna. Min hjärna tänker snabbt, perfect, en strypsnara! Jag springer efter honom redo att sätta snöret om halsen på den jäveln, och kväva honom till döds, ja, det är det enda som snurrar i mitt huvud, han ska dö! Men då dyker helt plötsligt en annan kille upp längre bort som springer mot oss, han skriker något till killen med min väska, men jag kan inte höra vad. Istället vänder jag och jag och tessan börjar kuta åt andra hållet, in bland alla hus.

Slåss mot en kille som har stulit min väska skulle jag lätt ha gjort, men när det börjar dyka upp fler killar så är det nog bättre att ge upp än att bli ihjälslagen. Jag är glad att jag inte fortsatte springa efter, för vad kunde inte ha hänt?

I alla fall nu sitter jag här. Jag har ingenting. Ingen mobil, ingen plånbok, inga nycklar, inte ens min nya fina väska, bara en jävla axelrem från den.. det är så jävla sämst. Jaha, så vad ska jag göra nu då? jag känner för att åka och gymma.. nej juste, det går ju inte eftersom jag varken kan låsa upp cykeln eller har något gymkort kvar. Hallelulja!

Jag har i alla fall gjort en polisanmälan och spärrat kortet och telefonen, så stackars jäveln som gjorde en sån insats i onödan, vad ska han med en trasig väska till? Med varken kontanter, en fungerande telefon, fungerande bankkort eller betlalkort? ja du... säg det. Han kanske behövde adrenalinkicken, han kanske inte upplevde något mer spännande i sitt liv. Stackars jävel. Jag tycker nästan synd om honom, men bara nästan...

Puss på er
/ Anna


Doppboll

Idag är det fredag. Vilket betyder att det är helg. Vilket borde betyda fest, men för min del betyder det inte fest, inte för att jag inte är på festhumör, tvärtom, just för att jag är på ett sånt otroligt festhumör så är det klart att det inte blir något festande. Det är inspark på joar idag. Kul för dom som har fyllt 18. Synd för sånna som mig som fyller i december.

Jag tror ärligt talat att jag måste ha något problem med att fatta vissa saker, det går helt enkelt inte in i min hjärna. Som idag på idrotten. "...och man måste doppa bollen innan man passar den", säger min idrottslärare. Jaha, tänker jag och väntar på fortsättningen, som inte kommer. Vad i helvette är det vi ska göra?! tänker jag medan alla ställer en massa frågor "får man tackla?", "måste man doppa inom laget innan man doppar i den oranga rutan?", vilken oranga ruta? tänker jag och försöker så gott jag kan överrösta alla killar för att fråga vad det är vi ska göra "jag fattar inte vad det är vi ska göra?", jag får inget svar utan alla fortsätter att prata i mun på varandra och säger att dom har en fråga, "hallå? jag har en ganska stor fråga?!" skriker jag, eller i alla fall jag tycker att jag skriker, men går man i en klass med bara killar, förutom karro då, så måste man alltid dubbla rösten för att man ens ska höras. Hur som helst så får jag inget svar så jag står helst enkelt tyst och snällt och räcker upp handen tills allt prat tar slut och folk börjar ställa sig redo för att börja spela. "ja, anna?" säger läraren och kollar äntligen på mig, "jo, jag har en fråga, vad ska vi göra? jag fattar inte?", min lärare kollar trött på mig och förklarar lite fort vad det är vi ska göra. Jag fattar egentligen inte helt men det är ingen idé att fråga igen. Istället försöker jag härma vad dom andra i mitt lag gör, tills jag får bollen och nästan glömmer att doppa den innan jag passar vidare. Jag tror inte jag ska satsa på en karriär med att spela doppboll..

Nu ska jag i alla fall kuta ner för trappen och laga tacos. Japp, jag ska faktiskt kuta, känner att det vore roligt. Sen ikväll ska jag till Tessan, som inte heller har fyllt 18 för övrigt, så vi ska väl sitta och tycka synd om oss själva eller något^^

Puss på er!
/ Anna

GULLUNGAR!


Laakso

Jag kan fortfarande inte förstå hur det kan ha tagit så lång tid för mig att upptäcka detta underbara band! Speciellt inte eftersom att Karro har tipsat om det flera gånger och till och med skickat låtar! Jag måste ha varit blind i öronen eller något, det finns bara en sak att säga, dom är underbara!

Skolan har börjat igen, så tillbaka till det normala då.. känns faktiskt inte så hemskt som man kan tro, inte ens fysiken känns lika hemsk längre. Jag ska klara den kursen har jag bestämt! Det jobbiga är att när alla förstår så har jag bara kommit halvvägs i min lilla icke fysikfungerande hjärna så det tar dubbelt så lång tid för mig att ens fatta vad det är vi snackar om. Fast eftersom det tar så otroligt lång tid för mig att förstå så gör det också att jag hoppar på stolen av glädje när har lyckats lösa en uppgift utan att fråga om hjälp! Stackars dom jävlarna som fattar på en gång och bara rycker på axlarna när dom kollar facit och ser att dom har rätt. Jag får i alla fall uppleva små lyckliga stunder på fysiklektionerna.

Så kort och gott, det känns inte så hemskt att börja skolan igen, jag har saknat mina lyckliga små fysikstunder, och trots allt så är det ju sista året. Det som känns lite surt är att jag ska läsa historia och samhällskunskap det här året. Hur man kan tycka att det är roligt kan jag inte förstå?...

Jag tänkte på en sak, på våran design rättare sagt, vad ful den är! Konstigt egentligen eftersom den är gjord i paint^^ i brist på annat program om man säger så.. men allvarligt talat, vad är det för bilder vi har då? jag är ful på varenda och då var det ändå jag som gjorde designen, nej usch fy och blä! Den måste vi göra något åt!

Puss på er!
/ Anna


190808

Första dagen i skolan är avklarad.
Woho, happyhappy.
Var inte precis ansträngande.
Var där i en timme ungefär och cyklade sedan ner till coop och handlade lite godis.
Som jag sedan käkade upp framför OS. Fräsch som man är.
Jag har verkligen haft något emot OS och alla som så ivrigt följer det. Men nu har jag fastnat i det! Skäms.
Egentligen är det ju roligare att utöva sport än att titta på det. Meen jag får ju ändå inte träna, så vad ska jag göra?

När godispåsen tillslut var tom och Stefan Holm, till min stora besvikelse, kommit fyra i höjdhopp så jag gick upp till datorn. Hjärtat dunkade på som tusan när jag tagit mig upp för trappen. Känner mig som en gammal tant. Fifan.

Nu ska jag nog vila lite. Eller kanske sova till och med. Äckelkörtelfebern gör mig så förbannat trött.                puss!      /gunilla


storsjöyran - 08


Bjussar på en bild från yran. Anna i vitt och jag i mönstrat.
Längtar tillbaka<3
                                                                                               /gunilla

180808

Jaha då sitter man framför ett tomt inlägg igen.
Funderar på vad jag ska dela med mig av till alla människor. Man vill ju inte vara för personlig.
Läste en blogg som var det. Tänkte att neeej, lite kan man dela med sig av men inte allt.

Dagen har rullat på. Inte en speciellt spännande sista dag på lovet, men ganska soft ändå.
Vaknade tio över tio av att jag hade ont i en arm. På något sätt hade jag under mina drömmar lagt mig på armen på ett helt onaturligt vis. Fanns ingen chans att somna om när armen låg dunkades vid min sida. Istället låg jag kvar och tänkte på drömmen jag just levt i. Skum skulle jag kalla den. Mycket skum. Men jag kommer ihåg den ganska väl faktiskt.

Efter att ha samlat kraft en stund kilade jag ner och sa godmorgon till min bror som satt framför tvn. Han avfärdade mig snabbt och sa att programmet var väldigt spännande. Lite smått sårad gick jag till köket och åt lite kräm jag rotade fram i kylskåpet. Framför mig låg tidningen och väntade på att bli läst. På mindre än en minut hade jag läst den, eller snarare bläddrat igenom den. Såg att en film med Jake Gyllenhaal och Jennifer Aniston skulle gå ikväll. Anna hade redan någon dag innan berättat det för mig med stor entusiasm. Jake vill man inte missa!

Efter frullen tog jag mig upp för trappen. Vilket tar en evighet pga körtelfebern>_<
Sedan satt jag mig framför datorn ett tag och kollade in mitt nya schema inför hösten. Fällde en tår över att vi har lyckats pricka in idrottslektionen första timmen på måndag morgnar- känns inte så skoj. Slutar fyra nästan varje dag - känns inte heller så skoj. Sista lektionen på fredagar är kemi i över en timme - även det känns mindre skoj. Menmen man får se till att överleva.

Runt tolv lagade lunch till mig och bror. En väldigt komplicerad rätt som krävde mycket talang och erfarenhet om jag säger så. Nämligen makaroner. Yeey. Till det värmde jag rester i mikron. Vi avnjöt detta med glädje.
Efter det diskade jag och plockade undan. Tog mig upp för trappen än en gång och satt mig framför datorn.
Så nu sitter jag här, med Kent på hög volym och skriver ett litet inlägg. Nice.

Ja det var väl allt. Sitter och funderar på vart solen har tagit vägen och varför körtelfeber måste finnas.

Ha det bra,   puss!   /Gunilla

170808

Halloj.
Var väldigt länge sedan jag skrev något kände jag så nu är det på tiden.
Lite  kort om sommaren, som förövrigt har varit den bästa sommaren på länge.

Frankrike, Taizé, var underbart detta år också. Tack till alla fina personer som var där.
Alla som inte har varit där måste verkligen åka dit! Annars går ni miste om något speciellt.
Okej, det är ett kloster, och jaa jag förstår om det låter drygt att gå i kyrkan 3 gånger/dag.
- men det är grymt kul.
Gudstjänsterna liknar inte dom här i sverige som enligt mig är hemskt tråkiga och långsamma.
I Taizé sjunger man sånger på olika språk och tiden flyger iväg. Längtar tillbaka något så otroligt.
Med risk för att låste som värsta troende vilket av många i Sverige uppfattas som negativt. Alla har en viss bild av dom som är mer aktiva kristna. Men ack så ni misstar er.

Peace and love, FANTASTISKT.
Festivalfestivalfestival! Berhöver jag säga något mer?
Träffade sköna människor och lyssnade på den bästa musiken. Ett självklart måset nästa år också.
Festivallåten som anna, jag och karoline sjöng oss hesa på var Johnossis Man must dance. Kärlek till den.

Storsjöyran, uuunderbart.
Efter p&l var man enormt sugen att dra iväg på ännu en festival. Vilket vi gjorde!
Var värt varenda öre och den 6 timmar långa, och otroligt varma, tåg resan.
Även här bjöds det på riktigt bra musik och gottfolk. Festivallåten som vi fastna för här måste jag säga var Markus Krunegårds Jag är en vampyr. Och även Laaksos Västerbron. <3

Kent var på både p&l och yran. Måste säga att dom var bäst och jag ska gifta mig med Jocke Berg.

Mycket annat har hänt under lovet också. Men känner mig inte så ambitös att jag orkar skriva allt just nu.
Ska nog sova ett tag, är alltid trött. Beror på att jag har körtelfeber. Febern har börjat sjunka, men halsen.. usch säger jag bara. Aja för att se det från den ljusa sidan så blev jag ju sjuk sista veckan på lovet. Har hunnit med mycket skoj som jag kan ligga och tänka på när jag mår som dåligast.

Ska bli bättra på att uppdatera.  Ta hand om er!  /Gunilla


RSS 2.0