WAAAAAH

OM 10 MIN ÅKER VI O HÄMTAR KARRO O GUNILLA, SEN BÄR DET AV TILL PEACE AND LOVE! :D

Update

Kände att det behövde uppdateras lite här, så nu ska jag göra det då. Var i bresse med linda idag, men det blev molnigt och bajsigt så vi hann knappt sola något alls! Åt en lakritspuck i alla fall, den var gooood! Sen drog vi in till stan o käka lite sallad på papilion, det var gott men jag blev så mätt så jag häll på att dö. Sen åkte jag och jobba och linda drog hem och nu sitter jag hemma och ska försöka jaga iväg mamma på en motorcykeltur, tro det eller ej men jag blev sjukt sugen på att åka motorcykel  när jag städade. Känner att det här inlägget blev väldigt intressant. Är inte på blogghumör det kanske märks, nej hejdå.
/ Anna


Sommarlov

Ja, som ni har märkt så har det varit lite sommarlovsbreak här. Vilket har varit rätt skönt faktiskt eftersom jag har haft fullt upp, och lär ha lika fullt upp ändå till mitten av juli. Men jag klagar inte, slappa kan jag ju göra när skolan börjar, haha ;P

Började mitt sommarjobb på mitt gamla dagis igår, och jag måste bara säga att barnen är UNDERBARA, jag trodde att jag skulle dampa men dom här ungarna vill jag bara ta med mig hem! Okej att jag blir trött som ett as framåt eftermiddagarna och börjar bli lite irriterad på ungarna som aldrig får slut på sin energi men dom är i alla fall underbart gulliga. Och det är så kul att bara kolla på och lyssna när dom leker för dom är så söta mot varandra som idag sa en unge som heter Neo "Kevin, jag tycker om dig" och Kevin ba "Jag tycker om dig också!", vill man inte krama sönder dom eller? vadå sötaungar.nu!

Och snart är det midsommar, midsommarvädret har redan börjat, först är det fint, sen spöregn, sen fint, sen spöregn osv. Vilket blir lite jobbigt på dagis eftersom det blir på med regkläder och av med regnkläder osv. Men vad gör man, svensk sommar...

Och det är snart bara en vecka kvar till peace and love, jag skiter på mig vad kul det ska bli, har hittat ett nytt bra band som heter happypill som ska dit också, weeey! :D

Nu ska jag och Gunilla rulla ner till coop och ta ut pengar, kuliruli

fuck off

fan vad jag hatar honom. Så jävla känslokall och dum i huvet så det inte är sant. anus på han.

turkiet var bra i alla fall, men är inte så brun som jag hoppades ;P

/ Anna

Packing

Nu har jag snart packat i tre timmar, börjar i alla fal likna någonting nu. Men jag slår vad om att jag har glömt det viktigaste, har packat:

Linnen
Shorts
Kjolar
Klänningar
Bikinis
Handdukar
Underkläder
Kofta
Skor
Tondborste, smink, mm.


har jag glömt något viktigt? Handbagaget tar jag imorn känner jag. Gud vad jag inte har någon koll på någonting, jag orkar liksom inte bry mig. Jag är inte ens nervös för att åka flygplan än, eller jo nu när jag skrev det fick jag panikryck, omg, jag HATAR att åka flygplan.

Nu ska jag försöka lugna ner mina flygplansnerver så jag inte spyr över hela tangentbordet, ska gå ner och äta en glass (knäckbåt, kände att det var otroligt viktigt att berätta) och sätta mig i kvällssolen tror jag. Senare blir det promme med gunilla, om typ en timme.

Ska inte tänka mer på flygplansturen nu, det är ju imorn liksom, flera timmar kvar så jag behöver ju inte börja oroa mig än.... uuuäääk... :S ont i magen.

Ha så trevligt i lilla Sverige, det ska i alla fall jag ha i Turkiet :) Ses om en vecka då !

<3
/ Anna

Aj...

Halv fem var jag och gunilla på plats och skulle börja fixa mat och dukning, sen var vi igång ändå till halv nio. Och för dom som inte har testat på catering och arrangering förut så kan jag bara säga att man blir TRÖTT! Och man får sjukt ont i ryggen efter att stått hukad över all mat och disk, så nu sitter jag här och försöker massera min rygg men det går inte så bra. Men aja, pengar är ju alltid pengar ;P

Idag har varit en störd dag, eller i alla fall från halv åtta, för tiden har bara runnit iväg. Halv åtta till halv nio kändes som typ fem min och vi fattade verkligen inte varför folk redan var klara med efterrätten, helt sjuk tidsuppfattning verkligen! Och sen gick 9 till kvart i 10 som en raket också och nu är klockan tjugo i 11, jag förstår mig faktiskt inte på tiden ibland.

Såhär såg kvällens meny ut för er som bryr er:

Förrätt: Sillmacka med ägg och potatis (BLÄÄÄÄK)
Huvudrätt: Lax med pressad potatis och romsås
Efterrätt: Fruktfat

Oh yes, så det blev ju inte så komplicerat, men stackarn om det var någon som inte gillade firre. Men vad ska man göra, det var ju inte vi som bestämde maten liksom ;P

Hahaha, kom på att det faktiskt är rätt kul vårat lilla företag i alla fall, vi har i alla fall sjukt kul när vi jobbar. Och det dumma är att vi inte får garva så högt som vi gör, eftersom vi ska vara diskreta mot gästerna liksom, så då garvar man ännu mer. Flummade runt som fan där inne i köket, vet inte om det var för att vi blev bjudna på en flaska champange (drack faktiskt inte upp hela) eller för att det är så sjukt stressigt allting.

Nej nu kände jag att det här inlägget blev långt, nu ska jag nog gå och lägga mig och lyssna på musik och pusta ut för att jag ÄNTLIGEN är klar med äckelfysiken!
 
Ciao      <3
/ Anna


Dampdata!

Min dator har fått panikdamp, bajs på den! Segar som fan hela tiden, jag får ryck, jag hatar sega datorer!

Just nu sitter jag och lyssnar på the kooks nya album, det är bra, bra BRAA! Så vad ska man säga livet leker ;P det kliar på min kropp bara för jag är så fräsch som inte har orkat ta mig till duschen efter att ha sprungit... har liksom fastnat här om man säger så. Och sen får jag damp på msn också som tydligen har fått för sig att avinstallera sig på min dator och jag kan inte installera det igen för man behöver tydligen någon windows installer 3,1 för att kunna installera det. Och det där fjant-windows programmet kan man inte installera, så jag sitter här med web messenger som suger apballe!

Jag och gunilla har vårat andra jobb imorn, egentligen är det lite långt mellan jobben om man säger så eftersom det förra var för två veckor sen. Men eftersom vi har det på sidan av och inte riktigt har börjat helt seriöst så tycker jag att det är en riktigt bra början! :) jjjääävlar! Ärligt talat vet jag inte vart det är vi ska jobba, men skitsamma det löser sig nog, tackade ja i alla fall ;P haha, här har man koll. Kanske vore en bra idé att kolla upp det till imorgon...

Nej nu ska jag faktiskt slita mig lite från the kooks och hoppa in i duschen, usch vad jobbigt det känns. Aja..

Hejsvejs    <3
/ Anna

RSS 2.0