p&l !

I morgon! Peace and love - i morgon! :D

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

/g


Midsommar midsommar midsommar

I morse vaknade jag av fågeln utanför mitt fönster som envist kvittrar och förpestar mina sovmornar. Eller kvittrar gör den inte, den piper samma hemska sång om och om igen. Piiip - pip piiip-pip piiip-pip. När jag frustrerat vänder mig i sängen föreställer jag mig hur jag går upp och skjuter den jäveln. Å vad härligt det skulle vara. Å.

I alla fall. Jag gick upp - tidigt eftersom fågelhelvetet inte ville sluta störa. Åt frukost, bakade, duschade medan kakan stod i ugnen, gick ner och tog ut kakan (som förövrigt är typ en sockerkaka med kokos), blåste håret, bakade en till kaka till min kära broder som inte tål ägg (en liknande kokoskaka men utan ägg), tog bort gammalt nagellack och målade nytt medan den var i ugnen och tillsist tog jag ut den.

Nu förväntar ni er säkert att någonting hände, varför annars skulle jag skriva om min midsommarmorgon?
Men naj, ingenting speciellt har inträffat! Förutom att jag brände ett stackars finger när jag skulle vända brorsans kaka på ett fat. Kakan gick sönder och är nu inte en kaka längre utan en kokossmulhög.
 

Jaja.

Nu är det 4 dagar till Anna kommer tillbaka, 6 dagar till Peace and love, 11 dagar till tandställning, 20 dagar till Hultsfred!


/g


why, why, why...


mmm, mmm, mmm...

Precis. Oh, good, this is fucking insane...

Meeeen, lite uppdatering, godhjartad som jag ar. Nu ar det bara 5 dagar tills jag ska aka hem. Blandade kanslor for det. Vill inte aka hem, inte nu, nu har jag ju borjat komma in i allting, det ar inte lika hemskt att inte ata, sova, bajsa, whatever, pa regelbundna tider. Noo, jag borjar faktiskt gilla det, mycket. Jag trivs har. Det ar underbart, visst hade jag lite hemlangtan i borjan, vilket jag blev forvarnad att jag skulle ha, men det har jag inte langre. Inte pa samma satt, visst saknar jag alla hemma, det ar klart jag gor, men det ar inte sa att jag bara vill hem, hem, hem. Vill att alla ska komma hit istallet!

Samtidigt vill jag ju hem. Vill ju pa peace and love och hulstfred, vilket kommer blir helt galet underbart, det har jag forutspatt i mina tankar!

Sen vet jag inte hur det blir. Jag har funderat en massa pa det har. Hmm... meeen, som det ser ut nu, sa flyttar jag tillbaka sen, i slutet av sommaren, och kanske ar har i ett halvar eller ett ar.

Var i "Notting Hill" - filmen - parken idag. Det var fullt med en massa svanar, typ snalla svanar, jag har fatt for mig att svanar ar dumma. Men tydligen inte. Dom var typ helt tama o kom fram o ba tja, jamen, hej pa dig med! Lite kuliga.

Gud vad jag kanner att det har inlagget ar lamt. Kanner mig ratt lam jag med, kanske har med saken att gora, kan ha.

Aja, godnatt pa er alla! Ohhh! for en gangs skull kommer jag faktiskt i sang i skaplig tid! Najsbajs!

/          a

design design

Har försökt förstå mig på hur man designar bloggen. Gjort om lite här och var, men bara för att testa hur man gör olika grejer. Skitsvårt ju! Är ett fult vitt sträck som inte vill bort mellan headern och menyn. Men bajs på den.
Headern är inte snygg den heller men det får jag och annapanna knåpa ihop sen.

Nu har jag iaf fått dit en liten klocka anna, kolla hur duktig jag är! :D      
Och observera hur fint jag la in "Peace and love och Hultsfred" där i menyn. Jääh, mycket stolt. 

man går ju teknik(y)           /G


tube strike

oh yes.

Jaa, gunillis, och alla andra, jag har det bara bra! - hoppas tandsmartan forsvinner snart stjertis. I feel bad for you.

Men alltsa, tunnelbanestrejk har i london, typ jattebajsigt, typ forstor for alla. Vilket saklart ar meningen men i alla fall. Har hort att dom som kor tunnelbana far bra betalt redan, so shut the fuck up - bajshogar. Men i och med detta sa tillbringade jag tva timmar pa bussen idag (eftersom tunnelbanan strejkar), och en timme med att vanta pa bussen. Var alltsa tva timmar sen till jobbet. Great.

Men trafiken berodde inte helt pa strejken idag. Det var en olycka med en lastbil som hade kort over nagon, sa polisen hade sparrat av trafiken typ tva kvarter, precis dar jag bor typ. Men det var en jattehemsk olycka, gick rykten om att stackarn dog, nar vi akte forbi olycksplatsen sa lag det klader och skor i en hog pa marken, och var avsparrat runt om. Usch. Far ont i magen nar jag tanker pa det. Det hade kunnat vara jag, hade precis gatt dar tidigare pa dagen ocksa, tack gud for att jag lever.

Hahaha! Kom pa att jag maste dela med mig av mina egna tabbar, och dagen till ara ramlade jag ut ur ett omkladningsrum! Tjohoo! Det var kul. Jag riktigt flog ut, lyckades pa natt konstigt satt trassla in mig i mina egna brallor, eftersom jag ar lite smatt dum i huvet. Sa tappade liksom balansen och flog ut med ryggen fore ur omkladningsrummet. Det kom fram typ tre tanter och ojade sig och holl pa, are you allright my love? YES, I am! Hohoho, det var kul. Var tyvarr sjalv pa stan da sa kunde inte bli av med mina asgarv-attacker, sa fick ga runt o smaskratta at lite allt mojligt istallet, vilket nog var annu dummare. Liksom hur kul ar det nar nagon fragor om man vill ha kvittot i pasen? Men i alla fall.

Min mobil ar dod ocksa. Har en lanemobil, men i alla fall, ska kopa mig en laddare, typ imorn.

Har fatt reda pa att jag jobbar heldag pa sondag ocksa, yey, ser inte fram emot det sadar jattemycket. Liksom 08-00. Woho, 16 timmar! Det luktar pengar pa mitt schema! Och trotthet pa min kropp.

Blablabla. Nu far det racka for idag. Sa mycket intressanta grejer att ta in for era sma hjarnor nu av mitt underbart intressanta jatteharliga inlagg, sa jag ska helt enkelt vara snall och lata er ta in allt i lugn och ro, for jag ar en snall liten flicka!

/                a

toooooooth

två tänder till borta.
19 dagar kvar.
hoppas du har det bra annstjärt.           /g


I'm here!

Jag ar har! och tangenborden ar inte likadana, kanns lite b att skriva utan de alskade svenska prickarna, men det gar!

Var turbulens pa vagen hit, scarry, riktigt alltsa, madde illa av radsla ett tag faktiskt, uscha!

Nu ska jag snart ata, hoppas jag, hungrig som en hast, eller natt annat hungrigt djur, typ val eller sa. Nu vet ni alla fall att jag lever, och tur ar det, kanner inte riktigt for att do riktigt an.

Sitter forresten pa kontoret pa hotellet nu, galet bra musik, kanner att jag kommer trivas har(Y) Ska snart fa se mitt schema ocksa! Yey!

Hoppas det regnar i Sverige. Har ar det sol! Tjoho!

-             a

Mitt nya intresse...

Att skala potatis. Doh!

- jag ska aldrig bli mattant



blir förövrigt lite psykad när jag lyssnar på den här låten, crossing the rubicon, the sounds nya album... humhum, bra eller bara cp? Eller så är det jag som gillar att bli psykad när jag lyssnar på musik.. känner i alla fall att musiken är galet bra. Står emot en instinkt att trycka upp högtalarna, pressa dom mot öronen, och krossa mina trumhinnor med psyk-bra-musik. Står emot den instinkten alltså. Sitter då här som den duktiga flickan jag är och lyssnar på musik som vanliga människor istället.. det känns lite blaha, men vad gör man, jag vill spara på mina trumhinnor ett tag till känner jag. Suck.

/           a


´.

smärta.

jag har två tänder färre.  /g

NOOOOOOO!

Alltså nej! NEJNEJNEJNEJNEJNEJ!!

Den enda dagen då det verkligen är superviktigt att det är bra väder, så ska det regna, självklart! Klart att det ska regna! Jag menar, vadå, man tar ju studenten en gång i livet, lite regn piffar bara upp det hela!

Jag har fasat för det här hur länge som helst! Har nästan blivit lite småsur när det varit bra väder ute för att det minskar chanserna att det är fint väder på fredag. Har ärligt talat bett att, SNÄLLA, snälla söta lilla gud, låt det regna nu så att det kan vara fint väder på fredag.

Men nej. Då ska det istället vara fint väder på dagar då det absolut inte spelar någon roll om det är sol eller regn. Självklart. Vad trodde jag. Klart det ska regna. Det kan inte vara superfint väder tre år i rad på studenten.

Jag ser mardrömsscenariot. Hela dagen faller i bitar. Ja, allt, nästan allt i alla fall, hänger på vädret. Ser hur mitt hår burrar upp sig under mössan och jag ser ut som en vissen kaktus, kaktus i håret, vissen i ansiktet - av depression, det droppar om klänningen, och skorna och fötterna är blöta och leriga. Sminket är alldeles utkladdat, och jag fryser som en galning.

Detta kanske må låta som ett i-landsproblem. Det är det också, och för mig är det ett väldigt stort problem, typ skitstort! Och självklart får jag göra en såhär stor grej av att det är förutspått att det kommer regna på en dag då det absolut inte får det. Jag tror inte barnen i afrika plötsligt mår bättre av att jag inte bryr mig om det regnar eller inte. Men det ska inte regna!

Apballe.



Hoppas ändå. I alla fall att det är mulet men inte regn kanske. Hoppas, hoppas, hoppas. Det är för typiskt för att vara sant. Jag lovar att vädret har fel. Det kommer vara strålande sol och jättehärligt, och folk kommer svimma av värme, hellre det, mycket hellre det. Jag kan till och med ta på mig jobbet att vara den som svimmar. Bara det inte regnar!

/         a

RSS 2.0