Fotobomb











Lite bilder från london-resan förra helgen. Mycket trevligt var det. Har kollat igenom alla bilder och det är otroligt hur mycket hus och byggnader som har fastnat på bild i min kamera, men knappt några bilder alls på människor och dylikt. Ska se om jag kan trolla fram lite andra bilder sen, på  mer levande ting då, men tills dess, enjoy!

/            a

Earthour

Jahapp... snart ska alla lampor, all el släckas ner, är man riktigt duktig stänger man till och med av mobilen.. men det kan kännas som lite överkurs för min del. Man är verkligen helt låst utan el. Man har blivit så bortskämd. Att alltid ha det. Även om det bara är för en timme så är det coolt att världen ska släckas ner på all el!

Inte förns nu, en och en halv timme innan, så kom jag på att man borde ha samlat ihop ett gäng och suttit och myst med levande ljus och snacka skit. Men så är livet ibland. Det kan vara mysigt med ett stearinljus i min ensamhet också xD

Glöm inte nu! Att stänga av onödig el alltså!



/          a

Orkaaaaaa

idag är ingen bra dag känner jag. BLÖÖÖÖÖK på allt. Jag hatar hat-dagar, jag hatar på hat-dagar, jag hatar att jag hatar. Det är bara onödig energi. Energi som inte går till något annat än att hata. Jag skulle hellre vilja att min hat-energi skulle gå till glad-energi. Men icke idag.

Nu måste jag lyssna på hasse, annars kommer jag nog sjuttifem lektioner efter... det är lätt hänt när man går teknikprogrammet och inte har någon koll på vad kursen handlar om..

/         a

Kvallitén på bilden kan vara det vackraste mitt öga skådat...



I eftermiddags, när jag, Gunilla, Alexandra och Amanda var och fika på vårat nya stammisstället, tro mig, de senaste två dagarna har vi spenderat mer än sju timmar på detta fik. Hur som helst, där satt vi, alldeles för mätta, eftersom dom lassar på världens jättetallrikar med sallad (utan att ens tänka på att dom nästintill spränger folks magar), när det blippade till i Amandas mobil. I ett litet meddelande från Peace and Love, blev vi informerade om att Mando Diao kommer till P&L! (förövrigt verkar p&l tycka mer om Amanda än mig, eftersom jag inte fick ett förns typ fem minuter senare, sms alltså)

Så, nu är det sjukt, SJUKT, många bra artister som kommer till fred o kärlek! - bara en liten hake, jag vet att jag säkert inte kommer kolla på ens hälften av alla jag vill se. Och det gör att jag får en liten panikklump i magen. För jag har sållat vilka jag verkligen vill se, och vilka jag kan skippa, men det finns inte en chans att jag kommer se 13 spelningar. Snarare 3. Vilket gör att jag kommer hata mig för att jag missar en massa jag vill se.

Just nu är det som sagt 13 spelningar jag vill gå på:
Anna Ternheim
Hello Saferide
Håkan Hellström
Laakso (missar jag dom tar jag antagligen livet av mig)
Laleh
Lykke Li
Winnerbäck
Mando Diao (MÅSTE!!!)
Miss Li
Moneybrother (ska, ska, ska!)
Parken
The Kooks (JAAA!)
The Sounds (!!!!!!)

okej, det är fem st som jag verkligen, verkligen, MÅSTE se... det borde kunna gå att ordna.. men sen vet jag ju inte vilka dom andra MÅSTE se. Det kan bli tufft. Buhu... varför måste så många bra komma i år?

/               a


bananen retade mig

http://www.youtube.com/watch?v=qvivHV0hUbY

Länk från elins bdb. Så sjuk! haha

http://www.youtube.com/watch?v=yUAEk8MO1Bg&feature=related

Men den här är bäst.

Våren är faktiskt galet bra. För vet ni, man kan njuta av solen och dricka te samtidigt utan att dö av värme(y)


kääääääääärlek och väääääääääme    /gunilla

mando har bytt sångare?

Jag känner mig själv väldigt rolig just nu, samt väldigt kreativ, och dessutom, väldigt smart! Sanningen (att jag säkert bara är skitjobbig, dum i huvet o driver folk på nerverna) ska vi inte gå in på.

(Istället kan jag dela med mig av mina senaste upptäckter, nämligen:

I alla fall - jag har kommit på att betydelsen av detta ord/mening/fras, är helt annorlunda mot vad jag i hela mitt liv har gått runt och trott. Nämligen, i alla fall, alltså i alla lägen, det passar alltid, alltså, är ni med? Om någon säger "Jag tycker den här låten är bra, i alla fall" - då är det ju att låten alltid är bra, typ som att det är världens bästa låt! Fast det man egentligen vill säga är "Jag tycker den här låten är bra, (ändå, hur som helst, även om inte du tycker det)", ja, typ så. Stackars lilla "I alla fallet" - har blivit missförstådd av så många så länge. För det tycker jag att vi säger ett förlåt; FÖRLÅT!

En annan sak som jag har kommit på idag, eller ja, inte idag kanske, men som jag har använt otroligt mycket idag, är paranteser! Älskade gulliga paranteser!! Alltså, man ska ju kunna läsa en text och kunna hoppa över paranteserna, och i alla fall kunna förstå innebörden av texten. Paranteserna kan man alltså kalla för "överkurs", vilket betyder att man kan skriva så mycket strunt man vill i en parantes, utan att folk tycker att man är dryg (vilket dom tycker i alla fall, men det hoppar vi över, se, en parantes, så otroligt användbara!), vilket är superanvändbart! Tack till den som kom på paranteser, den måste ha vunnit nobelpris! Eller, nobelpris, kan man vinna nobelpris för vad som helst, eller är det bara ett visst område?

Sen kan jag ta och dela med mig av att jag på fredag hoppar på ett plan som ska flyga mig till london, sen ska jag gå av planet också, sen ska jag strosa runt i london och hitta på diverse roliga saker, samt göra av med alldeles för mycket pengar.

Som avslut på detta inlägg tycker jag att vi kör med en stor fet parantes runt allt. Eftersom det mesta bara är strunt, och jag är övertrött, och jag gillar mina gulliga paranteser så mycket. Kärlek till dom.)

Hej på er!

/             a

Das springas has komsi!

Idag är det ett underbart gosgulligt väder ute! Gulligt vårväder! Och igår storstädade jag mitt rum och bytte till lite vårigare gardiner, så mitt rum är också vårigt nu, det är trääävligt. 

Något som inte är så träävligt däremot (vad är det man säger? Det finns alltid en bra och en dålig nyhet? Eller, något ont drar alltid med sig något gott, och vise versa, aja, hursomhelst) är att jag har världens nackspärr! På grund av detta kan jag inte gå ut och njuta av vädret. Eller det kanske jag kan, men det är ett projekt bara att resa på sig för att gå på toa, eftersom jag då spänner nacken liksom. Det som är så sjukt är att det bara kom helt plötsligt. Bara sådär. Det knäckte till i nacken och sen blev jag helt plötsligt handikappad, hur kan det komma sig? Jag rörde inte ens på huvet, men helt plötsligt bestämde det sig för att, anna ska nog få lite nackspärr. Lite sådär som en trevlig överraskning liksom. Ja, tack då. Nu har jag provat på det.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vira in min nacke med ytterliggare några halsdukar (jag bär för tilfället tre stycken, om det känns som något intressant att veta, en annan sak som är lite intressant att veta är att Gunillas lillebror mfl. skuttar runt utanför mitt fönster och har snöbollskrig, med den lilla snö som finns kvar) (och ja, vi gillar paranteser här på bloggen, det betyder alltså att det vi har att skriva inte är särskilt viktigt. Eftersom paranteser ska kunna gå att hoppa över, om man bara vill läsa det viktigaste) (vilket är att jag har nackspärr, och att det är vårväder ute! :D)

/         a

gunillor

Förfärligt dålig uppdatering här hörni.

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig -förhoppningsvis- på Teneriffa och njuter av värmen och D-vitaminar mig. Tjusigt verb jag fick till där. Okej att det är  underbart att komma härifrån men uscha för flygturen. Jag har ångest. Jag avskyr verkligen att flyga-.-

Aja, nog om det.
Till en helt annan sak - jag har träffat på en till gunilla som är 91a on das bildagboken! Lite coowlt där.

Nej nu ska jag kontinja med packningen.     /gunhilda

And then there was Timo

Det är fredag idag, fredagen den 6e, idag hade jag tänkt utföra följande moment:

1. Gå på massmediaseminarium och jämföra olika tidningar - för att sedan komma fram till att tidningarna är ganska lika, förutom att vissa har mer skvaller än andra.

2. Gå på idrott, bli jagad runt på olika stationer av Karro som ska hålla lektion, det tycker jag förtjänar träningsvärk i magen. I alla fall förväntar jag mig det.

3. Åka till coop med karrobarro och köpa godis.

4. Lägga in bilderna från igår på datorn!! :D

Eftersom det är fredagen den 6e idag, måste det betyda att det var torsdagen den 5e igår, vilket betyder att det var en liten konsert i Stockholm, där jag och Gunilla placerade våra bakdelar på två stolar och beskådade en otrolig spelning. Timo Räisänen!

Låt mig bara säga att det var den bästa julklapp jag någonsin har gett bort - inte minst för att jag var med! Det var underbart, han är nog den underbaraste lilla kändisvarelsen på denna planet skulle jag tro, det var som i en liten saga. Det kändes som att alla var en enda stor gullig liten familj! Och han var så gullig, och så tacksam, och man såg verkligen på honom hur mycket han älskar det han gör! Och var ska jag säga, du har vunnit mitt hjärta Timo!

/          a

RSS 2.0