Begravning

Idag var det begravning för mina kusiners mamma som dog i bröstcancer för en månad sen. Vill inte skriva om den här på bloggen känns för okänsligt på något sätt men den var i alla fall jättefin.

Nu ska jag snart till gunilla, har på mig finklänning och utkletat smink men känner att jag inte riktigt orkar bry mig. Slapp dag i skolan idag, vi kollade på en mosad spindel i mikroskåp på biologin, man såg när hjärninehållet sipprade ut, det var ÄCKLIGT! Den hade en massa äckelhår på kroppen också och typ 7000 ögon överallt på kroppen. Sen såg vi på cp-kräftor som hade dampryck också, det var en fettokräfta som satt fast under glaset (kollade i mikroskåp alltså) som typ hade ryck för att han satt fast och han var helt genomskinlig så man såg hjärtat och hjärnan och allting. Kan inte vara kul att vara så liten och genomskinlig, mindre än ett sockerkorn.

Nej nu ska jag gå ner och dricka lite vatten, känner att jag börjar få migrän, bajs på det.

Hejsvejs   <3
/ Anna

tur

Om 20 minuter ska jag resa mig upp från stolen jag sitter på, gå till mitt skåp, ta ut mina grejor, vandra bort till idrottshuset och ha idrott med min klass. För engångsskull hade jag tur i morse och komihåg att ta med mig gympadojor. weee

Apropå att ha tur,
idag hade vi prov om fåglar på biologin. Jag hade knappt övat något. Men som tur var, så var det inte något jätte seriöst prov. Man behövde inte ens lämna in pappret man skrev svaren på. waaa

Kanske skulle gå och köpa mig en lott?

Hoppas på tur ikväll med. Hoppashoppashoppas.

<3       /gunilla

Ni skulle bara veta

haha, jag ka inte hjälpa det, jag garvar varje gång jag loggar in här. Jag kan inte hjälpa att vårat lösenord är så absurt att man inte kan låta bli att garva. Hahah, men jaa vad ska man säga, det är ett lösenord som vi alltid har använt, men jag kan inte låta bli att garva i alla fall. Hahah, aja kul för er och läsa om hur kul jag tycker att vårat lösenord är. Men ibland är inte livet så roligt, så tjofläng på er.

Nu ska jag plugga biologi, ska lyssna på en massa pippifåglar. Eller egentligen är det bara 12, dom börjar sätta sig nu så det går framåt i alla fall. Men just nu så strömmar kent ur högtalarna, undra vilken fågel det är som har en sådan underbar sång? ;O

Nejmen hejsvejs  <3
/ Anna

Svett, svett..

Sitter i 806:an under en fläkt just nu i detta tillfälle, försöker torka min fina lilla svettfläck som bildades på ryggen när vi satt ute i den underbara solen. Jag klagar inte ett dugg på vädret, men jag klagar på att det är skola i det här vädret, man borde ligga på stranden och kunna kyla av sig när man håller på att koka bort och sen frysandes och blå om läpparna lägga sig i solen igen och torka och bli BRUN! Men nej, skolan kallar...

Och idag måste vara den drygaste skoldagen någonsin, det började med engelska 8.45 vi åkte ner och märkte att vi inte kunde göra något eftersom vi var klara med våran del av tidningen, så vi åkte hem igen. Sen åkte vi ner igen på fysiken 12.00 som bara var i 45 min, men lyssnade på en skitmysko grej på youtube LYSSNA!, men man måste ha hörlurar och blunda, fett coolt ;P

i alla fall nu har vi håla fram till 14.15, då vi ska på bild o form och fika och säga hejhej i typ 10 min, sen slutar vi, men seriöst så hade jag bara kunnat stanna hemma hela dagen eftersom allt är så otroligt slappt idag, skönt förstås men lite irriterande att lärarna inte hör av sig och säger att man kan stanna hemma för vi ändå typ inte ska göra något viktigt.

Hejsvejs  <3
/ Anna


Onsdag

hej! mår inte alls bra. Började känna mig lite konstig precis innan jag skulle ut och springa så jag drack lite och tänkte att det kanske var därför, sen när jag sprang kändes det som jag vägde typ 500 kilo och orkade knappt röra mig. Höll på att dö och sprang bara trean, sen nu när jag kom hem och skulle och duscha så svimmade jag i hallen. Så nu har mamma tryckt i mig hur mycket vatten som helst, men mår fortfarande inte bra, skakar och kallsvettas och är helt blek i ansiktet, jag vet inte vad det är för fel men det är läskigt.

Nu ska jag gå ner och äta middag och hoppas på att det blir bättre annars blir jag fan rädd.

<3
/ Anna

decemberbarn

Eftersom anna har bloggat på som tusan så måste jag tvinga ner några meningar idag.
Eller ja, tvinga och tvinga.. låter ju typ som om jag tycker att det är jättetråkigt och blogga.
Det tycker jag inte. faktiskt
Min dag har varit nice, vädret är wunderbar<3

Men hörrni!
Är det bara jag som blir förbannad på 18års gränsen?
Jag menar, hur kul är det och fylla år sent och inte kunna gå ut när alla ens kompisar får det?
Och sen efter helgen sitter alla och snackar om hur kul dom har haft det.
Blir galen.
Vi som fyller sent har ju inte precis valt det! Vi borde väl också få komma in :@
Jag tycker att det borde vara så att alla som fyller 18 ska få komma in.
Som anna tex, hon fyller 18 år i december. Hon är ju inte direkt mycket yngre än alla sina kompisar som har haft turen och fylla år tidigt?!
Och tänk alla 15 åringar som vill skaffa moppe, kul för dom som fyller sent.
(inte för att jag ville ha moppe när jag var 15, men jag tycker synd om dom små stackarna)
Då när dom äntligen får skaffa, då är det inte häftigt längre!

Ah, skönt att skriva av sig lite.
Men håller ni inte med? släng in en kommentar!

nu ska jag ut och gå med anna.

<3 /gunilla

Motorcykel och nagellack

Jag har åkt motorcykel! Jag vet inte om jag ska vara stolt eller arg på mig själv. Jag är fan stolt över att jag ens satte min häck på en såndär hemsk maskin och sen brummade jag ner på stan också! Fatta! Helt sjukt. Jag har ju lovat mig själv att aldrig åka med hur mycket tjat det än blir, men så var jag ju tvungen att visa mamma den älskiga klänningen på selma och dealen var att vi skulle åka motorcykel ner. Jag trodde att jag skulle spy, spände mig hela vägen ner på stan så mamma fick dra i mig så att jag skulle luta mig i svängarna eftersom jag satt stel som en pinne och var när att börja störtböla (vi körde i 30km/h).

Men på hemvägen var jag jätteduktig och spände mig inte alls! Och gissa vad, vi körde i 60km/h på vägen hem, moahaha, stolt eller vad ;P men nej nu är jag helt omtumlad. Och drogad av nagellackslukten, har nyss satt på mig ett gullig sommarnagellack, typ rosa skimrande, köpte det today.
 

image25
Min mamma är cool, coolare än mig i ala fall som fick lov att sätta mig ner och hämta andan när vi kommit ner på stan ;P


Vi kom i alla fall fram till att klänningen var SUPERDUPERJÄTTESJUKTOTROLIGT - FIN, men den var snesydd på ett ställe och var lite svår att placera när man skulle använda den förutom på fest eller om man ska ut och äta någon gång, för den var liten för fin för att ha till vardags. Men sen kom mamma på att laila har varit skräddare så jag hade tänkt rita en liknande klänning och be henne sy en till mig, skräddarsydd liksom och billigare lär det bli. Så nu ska jag vara lite kreativ och ta fram mina ritkunskaper.

Lite senare ikväll ska jag och gunillis ut och gå eller springa, har inte bestämt mig än om jag vill springa hellre än gå. Man kanske kan gå trean o sen springa tvåan...

Hejsvejs!      <3
/ Anna

Hungry

Hejsan! Jag är hungrig, och jag orkar inte TMS:en, boooooring, eftersom jag är klar och bara ska sitta och glo hela lektionen så kan man ju tycka att jag kunde få plugga med någonting annat som jag behöver istället. typ som fysik, svenska, biologi och idrott, men nej. Henrik är bajsdum.

Jag och karro var på stan på lunchen och jag hittade värsta gullsnyggosommar klänningen på selma som jag MÅSTE ha, kostade 500 och för en fattiglapp som mig då är det mycket pengar. Så jag ska gå hem och tigga lite så kanske jag inte behöver betala hela själv, hoppas hoppas hoppas.

Hääääjdå!   <3
/ Anna


Bloggsnopp.se

Karro är busig som kom på det namnet, man ba okeeeej? lite småstörd liksom. Vi sitter i 806:an och drygar ut engelska lektionen, bara för att vi är bäst och är KLARA! Meeeen som vanligt är alla andra sega så vi måste vänta på dom innan vi kan sammanställa våran vackra tidning (yes, vi är redaktörer eller vad det heter).

Vi ska snart gå till henrik och fråga om vi har någon TMS idag men vi vågar inte riktigt, buhuhuuh - hämta en vuxen då - buhuuuuhu. Vi var busiga igår karrow och jag och åt på vita elefanten OH MY GOOOD! Känner mig lite smått överdriven idag så jag kände att jag behövde överdriva lite.

Oh vet ni?! var en äckelbild på bdb på någon som hade spräckt OK - benet, sitter typ i huvet och så var HELA ögat rött så vi höll på att dö här, funderar på att anmäla bilden, man borde inte få ladda upp så äckligt läskiga bilder. Nej nu är det snart dags för lunch, vad blir det idag då? Focachia (hur stavas det?) kanske? Känner mig slösig på pengar så why not liksom, noooo, blir nog fil och illamående istället, tror inte jag tål fil. Men aja, nu ska vi tvinga oss iväg till henrik och fråga om TMS:en fyfaaan, önska oss lycka till, det kan behövas!

PUUUUUSS
/ Anna (och lilla karoline :) )

Häjsan

Sitter här nyduschad och mätt i magen just nu :) jag och gorilla åkte ner till spåret efter skolan och sprang oss en sväng, det var skönt förutom att jag fick skoskav vilket är helt cp eftersom jag har haft mina joggingskor i typ två tre år så dom borde ju vara ingådda, men aja.

Har varit duktig och lagat mat idag också, blev köttbullar och spaghetti, yes och jag ska jobba med catering, haha ;P men köttbullarna var faktiskt hemmagjorda, men mest för att färdiga köttbullar som man köper i affär smakar bajs.

Jag fick en faktura från haléns idag på 500 spänn, det var inte kul, jag har precis fått lön och 500 av lönen har redan gått till frisören, anus på det. Jag funderar på att inte betala till haléns, vill ju fan ha mina pengar, tycker dom kan skänka sina kläder till mig. Till bättre behövande liksom. Jag vill ha pengar till TURKIET, som jag åker till nästa vecka! känns helt sjukt, tiden går så bajsigt fort alltså! Men det ska bli askalas! :)

Måste bara få klaga lite på att andra avenyn har slutat gå. Orka vänta tills september, nej! Dom bästa avsnitten var ju dom tre på slutet och då ska det vara slut, nej fy för det!

Vill kolla på Grey's anatomy, ska checka om man kan ladda ner 4:e säsongen redan nu, för det tycker jag vore BRAAA!

Nej hejsvejs på er     <3
/ Anna


waaa

Just denna sekund sitter jag i 801an och läser igenom svenskan.
Om en timme är det redovisning.
Uhuhuhuh-hämta en vuxen-uhuhuh
Jag kan inte ens mitt ämne juh!
Slang liksom, vad ska man säga?

Kände att jag skulle uppdatera lite här.
Ottan sa faktiskt åt mig igår. sååå nu har jag skrivit lite:)
Är inte så himlans bra på att blogga menmen.

Måste bara säga att det gick ASKALAS med vårat första jobb.
Väntar spänt på nästa. Någon som ska ha kalas snart?

säs snart! adjö      / gunilla

Happy Birthday!

Eva fyller 11 idag! Grattis pluttsyster! Mamma kom in och väckte mig klockan 8 idag, en lördag, för att vi skulle sjunga för evisen. Najs, tycker klockan 8 var lite väl tidigt, inte för att det blev jättesent igår men jag trodde allvarligt att jag skulle dö. Men hon blev glad för min present i alla fall, så det var ju bra även om jag inte har jättekoll på vad hon mer fick eftersom jag satt och halvsov.

Ska snart ringa och väcka Gunilla, vi ska jobba klockan 11.30, vårat första jobb inom företaget! YES!

Grattis till tessans mamma också förresten som också fyller år idag!

Jag känner att jag inte är på blogghumör idag så det får nog räcka för idag

Hejsvejs   <3
/ Anna

Bestiga kantaberget

Yes, det har jag och gunillis gjort idag, minnen till tusen säger jag bara! Varenda liten stig på det där "jättestora" berget känner man igen, jag brukade leka my little pony där när jag typ gick i ettan, om man vågade gå upp på det vill säga, var ju läskiga grabbar som gick i fyran där rätt ofta. Haha, det är så gulligt för nu när man var där så var det bara några kliv och sen var man uppe och gräsmattan fram till berget var kanske... 10 meter, högst. När man var liten så var det typ en kilometer och man hann inte gå upp dit på tjugo minutersrasterna för då skulle man komma försent om det ringde in, haha man var så söt. Och en annan sak, man hade jäkligt bra kondition som sprang omkring så himla mycket överallt, jag blev fan trött av att gå runt uppe på berget idag, ojoj, där sprang man omkring med sina små barnsben.

Lyssnar på Slagsmålsklubben, blir så himla taggad när jag lyssnar på det. Skriver typ i 180 här, så kanske ska jag använda min energi till svenska romanredovsningen, om jag orkar. Kom och tänka på min och gunillas roman här om dagen, 150 a4 tror jag den är, så typ 230 boksidor. I alla fall lyssnade på projektarbeten igår som treorna gjort och en hade skrivit en bok, visserligen på engelska då, fattar inte hur man kan på ENGELSKA. Men i alla fall den var precis 150 a4, så jag tänkte att om jag snor romanen som vi skrivit och kladdar till den lite så kan det bli mitt projekt ;P haha, men det ska ta 100 timmar för 100 poäng, men jag kanske kan sega mig och skriva en bokstav i timmen eller så. Men den är faktiskt rätt bra, alltså grunden i den är bra, händer lite mycket grejer kanske, men vi skrev den för två år sen, men den kan nog bli bra. Just nu är den lite ojämn, vissa ställen är kassa medan andra faktiskt är riktigt bra.

Nu ska jag nog knarka lite sterling - reklam låt, känner för det, blir så stressad av slagsmålsklubben efter ett tag, men jag diggar musiken stenhårt i alla fall!

<3
/ Anna

New hair

Klippte mig idag, blonderade slingor så att jag inte ska ha en så ful blond utväxt i sommar, så nu är jag tillbaka till min vanliga färg, nästan tror jag i alla fall ;P rödblond typ, känns jätteanorlunda efter att ha varit brunett! Men man vänjer sig nog snart :) är nöjd i alla fall och fick en massa bra styling tips också!

Idag är jag sjuuuukt sugen på godis och det är jätteirriterande, jag blir det typ varje onsdag, helt cp! Och eftersom jag inte vill åka och köpa en påse godis mitt i veckan så äter jag en massa kakor och mackor istället fast jag inte ens är hungrig, det vore väl egentligen bättre att köpa sig en liten påse så man blir av med godissuget än att moffa i sig en massa annat. Jag har inte tränat på över en vecka heller så jag känner mig jätteäcklig. Och det dumma är att även fast jag känner mig äcklig så skulle jag lätt kunna käka ett kilo godis för jag är fortfarande precis lika sugen som jag var innan jag moffa i mig allt annat. Jag hatar godissug!

Nu ska jag plugga till biologiprovet, ska lyssna på en massa fågelkvitter och veta vilken fågel det är, ojojoj hur ska jag klara av att hålla skillnad på alla kvitter, vet typ bara hur en kråka låter.

/ Anna

Bad hair

Mitt hår har krullat upp sig efter allt regn, jag hatar det, jag vill ha tillbaka mitt raka hår NU!

Skulle ju på karate idag, men nu vet jag inte om jag ska det för gunilla ska på stan och köpa något till hennes mamma som fyller år imorgon, bajsapa. Jag tänker inte gå dit själv, vågar ju typ inte ens gå dit med henne, jag förstår inte varför jag är så rädd för att gå dit eftersom jag faktiskt har tränat där drygt två år innan nu, har haft ett halvårs uppehåll, men jag vågar det ärligt talat inte. Jag är ju inte ens säker på att jag ska börja igen, men jag hade velat träna idag. Hoppas hon blir klar på stan innan 7 så vi hinner! Jag vill verkligen!

Idag hade jag tre redovisningar i skolan, det gick väl rätt bra, men läraren är helt ärligt störd i hjärnan, han är så himla tjurig och orättvis! Liksom det var en massa som behövde redovisa idag så man är klar innan sommaren, men han lät inte alla redovisa utan gick i den ordningen som man hade skickat in presentationerna, vilket betydde att jag fick köra mina tre redovisningar medan någon annan stackare inte fick redovisa någonting. Tycker att det är fel, liksom alla borde ju få redovisa. Aja jag tror jag ska åka och bajsa i hans brevlåda ikväll så han fattar.

Jag smakar bajs i munnen, skulle laga äckel korv med mos till mig och min lillasyster idag, men potatismoset var typ sämst och smakade deg, så nu smakar jag degig korv i munnen, uäääk, ska nog gå och borsta gaddarna!

Hare bra!       <3
/ Anna

TMS

TMS,  Teknik Människa Samhälle och i min värld även känt som Ta Min Skit! Jag känner att jag har en gud vad jag hatar allt i skolan - dag idag, så jag tänkte, varför inte följa det temat hela dagen?

Men seriöst nu, är det verkligen nödvändigt med en kurs som man inte lär sig ett piss på, eller är det bara för att man ska samla ihop lite poäng och för att det ska se bra ut när man söker till någon annan utbildning? jag förstår faktiskt inte, teknik människa samhälle låter ju inte ens bra! Varför ska man ha en sån kurs? Det enda vi har gjort är att ha olika powerpoint redovisningar om tråkiga saker, typ glasögonens utveckling, teknikens utveckling, gamla hjälpmedel och sån skit. De är de mest dryga lektionerna jag någonsin har utsatt mig för, till och med drygare än de 1 och en halv timme långa webbdesingslektionerna, och då mina vänner är det segt kan jag säga. 

Anledningen till att jag är så irriterad på TMS:en just idag är att jag har tre redovisningar imorgon som jag inte är klar med så jag funderar seriöst på att gå fram till läraren och stoppa in en gurka i munnen på honom så han inte kan tjata på mig för att jag inte redovisar. Men det skulle nog inte vara så bra i längden, så det bästa vore nog att sätt mig och göra klart mina förbannade presentationer.

Jag skulle egentligen gymma och på box med Karro, men nej, trevlig kväll jag får!

Måste bara mitt i allt gnäll få tillägga att vädret är braaa! :)

So wish me luck                 <3
/ Anna


Strindberg, my ass!

Jag förstår inte varför Strindberg kan ha blivit så känd på grund av sina romaner. Okej att han kanske kunde en massa olika saker, typ sjuttielva språk och några hundra instrument, det är ju lite ballt, men skriva kunde han ju i alla fall inte enligt mig. "Röda rummet" ansågs vara Sveriges roligaste bok, VARFÖR?! Jag förstår det inte, jag håller på att somna bara av två sidor! Det är ju bara beskrivning på beskrivning, liksom herregud skriv en resebroschyr istället. Nej nu har jag säkert jättemånga emot mig som älskar Strindberg, men jag kände att jag behövde få dissa han totalt efter alla lovord man har hört om honom.

Jag och karrobarro gick till Ica supermarket på lunchen och köpte baguetter med räkor och ägg! :) älskar deras baguetter, det är något speciellt med bröden. Sen i alla fall så gick vi till torget och satt oss på en bänk, men det var ett träd öve som skvätte vatten (trodde vi) så vi bytte plats och då blåste det vatten från fontänen istället (smarta som vi var) tills vi kom på att det regnade. Så vi sprang in på Åhléns och kände oss otroligt dumma som satt där i ett hörn och smaskade macka, så ja det slutade med att vi flydde till min mammas kontor och käkade istället ;P

Nu måste jag plugga vidare om Strindberg, som är så otroligt "bra" så jag blir klar någon gång, men nej vad jag verkligen inte gillar honom!

<3
/ Anna


Back in business?

Jag har tagit mig en funderare sen igår då jag fick ryck och ville börja karate igen. Jag vet inte om jag vill, det är så jobbigt för egentligen så vet jag ju att jag gillar det, men det känns så tungt på något sätt som att hela min värld ändras om jag börjar karate igen, vilket inte är fallet eftersom det bara är en sport. Men jag tror att jag vill börja, och jag har tänkt igenom nu under dagen och bestämt mig för att jag ska dit på tisdag. Så nu hoppas jag att gunilla blir glad som får mig tillbaka i klubben, men jag säger inte att jag ska börja, jag ska bara testa en gång och se om jag verkligen vill det.

Jag och gunilla satt och kollade igenom några bilder från karaten igår och då längtade jag verkligen tillbaka, ska lägga upp några bilder sen, typ imorn. Så se fram emot att få se utmattade annisar och gunillisar imorn! haha, och framför allt små annisar och gunillisar! ;)

Nu ska jag ner och göra lite te, sen ska jag parkera mig framför andra avenyn i mina omtalade aladdin-brallor!

Hare bra!    <3
/ Anna

Känner mig sexy

Ja, det gör jag verkligen, känner mig otroooligt sexy! Var som sagt hos mormor och städade henne hus (torkade till och med listerna!) och eftersom jag kom direkt från konfirmationen så hade jag ju då en liten miniklänning (jag frös förresten ännu mer än vad jag trodde att jag skulle göra och på alla kort så drar jag upp axlarna av köld så det ser ut som jag föddes utan hals), så fick jag låna ett par bralls av mormor. Och ärligt talat så är det dom skönaste brallorna jag någonsin använt, det är sånna där som aladdin har! Man kan liksom gå ner i spagat(om man nu skulle vilja det) hur lätt som helst! Men en liten hake är att dom är som två stora ballonger i benen och jag ser helt psykad ut i dom, så det är nog inga brallor jag kommer använda utanför hemmet ;P

Vill dock understryka att dom inte ser ut som de harem-brallorna som finns på H&M, (bilden är tagen från Elin Klings blogg), eftersom mina går hela vägen ner till fötterna och hela vägen upp till brösten, men jag diggar dom! Aladdin-brallor ftw! 

image22
                            
Den snyggare varianten av Aladdin-brallor!   
     
image24
Dom här är mer likt mina, fast som sagt så går dom hela vägen ner till fötterna, och är svarta.

<3
/ Anna



cold


Japp som sagt så var jag och anna på konfirmation idag. Det var trevligt men dock så KALLT.
Om man zoomar in på alla foton som togs kan man se min gåshud, eller vad det heter^^,
och det skulle inte förvåna mig om mina läppar var blåa.
Sverige har kul väder. njaaaej

Måste bara säga att jag är avis som tusan på anna som ska till Turkiet snart.
Solsolsolsol=brun anna
Jag vill också!

Fast jag ska också utomlands snart!
 Jag ska till Taizé! (okej dit ska anna med, men iallafall)
Om inte alla vet vad det är så är det ett ställe i Frankrike som massor av ungdomar åker till.
Längtar såå efter att åka buss i 36 timmar. haha.
Ska ladda upp bilder, från förra året, lite senare.

Nej nu ska jag plugga lite fysik. Har prov nästa vecka :(

hare!            /gunilla

Vatten

...stan är full av vatten! REGN = MIN FIENDE, BLÅSIGT OCH REGN = MIN STÖRSTA FIENDE! Fyfan, bajsregn! Ska på konfirmation idag och har plattat håret i typ en halvtimma för att få det som jag vill ha det och så fort jag går utanför dörren så kommer mitt hår automatiskt att förvandlas till ett enda stort kaktusburr! plus att jag har på mig klänning och kommer frysa arslet av mig mitt, ansikte kommer se ut som ett enda stort kletfejs eftersom allt smink kommer rinna av! Så jag hatar regn om det var någon som hade missat det. Kände bara att jag behövde får ut mina aggretioner lite.

Som sagt så ska jag (och gunilla) på konfirmation idag, och det ska väl bli trevligt, sen bär det av till mormor! Jag ska städa (make some money, you know) och sen ska vi beställa hem mat från Buntas! GOTT, thaisländskt är alltid gott! Sen efter städningen så ska jag till kontoret pch städa, mycket städning för mig idag.

Nej nu måste jag kila till gunillis innan vi rullar ner till kyrkan!

Den här låten får mig att tänka på sommar, och snälla sommar KOM!
The Kooks - Seaside

Hörs ikväll!        <3
/ Anna


Peace and love

Det ska bli så sjukt roligt! Här längtar vi i alla fall sönder oss tills den 26 juni då vi sitter på tåget till borlänge! Att gå på festival är en sak, men att gå på en festival med typ bara bra artister, eller i alla fall vääääldigt många bra artister är kalasbra! Såklart ser vi mest fram emot KENT!<3 älskar varenda en av deras låtar, alla är verkligen bra, så egentligen spelar det ingen roll vilka låtar dom spelar, bara dom spelar längelängelänge! Blir nog mest låtar från deras nyaste album, men hoppas i alla fall på lite låtar från "hagnesta hill", speciellt "Beskyddaren" och "Kungen är död" och när vi ändå snackar "hagnesta hill" så får dom gärna spela "Kevlarsjäl" också ;P

Nu ska det knarkas kent här, skulle egentligen på fest men det sket sig så nu blir det en lördagkväll med underbara kent istället, bra det med! :)

Det bästa från Hagnesta Hill
http://youtube.com/watch?v=jWsXJEwnOA8
http://youtube.com/watch?v=C8hR1mGoRXA
http://youtube.com/watch?v=etadzElRBxg&feature=related

Hare najs!    <3
/ Anna&Gunilla


Men blök

Ja, gunilla har ju faktiskt rätt att den här bloggen är våran företagsblogg, men hur som helst så har vi knappt kommit igång med företaget än och jag tycker att det är roligare att blogga här än på min lilla fisblogg, så dom som vill läsa om mig får läsa på den här bloggen, för det tycker jag är kul! :)

Så bara för det så vill jag tipsa om den här underbara sterlingreklam - låten som man kan knarka i 45 sekunder när man har lust med det. Eftersom hela låten inte släpps förns i sommar, eller om någon vet om den redan har släppt så säg gärna till, skriven av det Isländska bandet bang gang ! :)

http://youtube.com/watch?v=r74N7UmPYq0

/Anna

:D

Nej men hej
Hade tänkt att skriva ett litet gulligt inlägg här om vad jag har haft för mig denna dag,
men eftersom det här är min och Annas företagsblogggrejsimojs så tänkte jag
 njaaaaaa, om man vill läsa om mig så kan man läsa min egen blogg - lagunilla.blogg.se

Så istället för att skriva om min dag,
så skriver jag nu om en kul liten företagsgrej.
-hurrahurra-
vi har fått vårat första jobb!
Japp det är sant! Vi ska fixa mat och sådant på en fest nästa helg
+ att på kvällen ska vi fixa ett kalas.
Yippie.

Mer om detta kommer väl antagligen i ett annat inlägg,
för nu kan jag inte skriva mer för mitt tangentbord fungerar inte så bra.

Ses!    /Gunilla
(eftersom jag gjorde reklam för min egen blogg är det inte mer än rättvist
att jag gör samma sak för anna som också har en egen blogg - aceder.blogg.se.)


Singin in the rain

Yes, offe jag tycker att jag och gunilla borde satsa på en karriär som duo-sångare, det är snyggt när man har lite sådär hes röst så jag har gjort en liten plan. Om vi skriker i en timme varje dag så högt vi kan så borde man tillslut bli hes och sen eftersom man skriker varje dag så borde ju det hesa stanna kvar, sen är det bara att köra!

Fick just värsta impulsen att springa ut i regnet i bikini och rulla mig i en lerpöl. Vore inte det kul? Så skulle man kunna ha lerkrig och bara inte bry sig ett piss om att man blir blöt och kladda utan bara skita ner sig, fan vad KUL! Jag har pratat med karro om det och vi har bestämt att vi ska göra det någon gång, nån som är på?

Ja, jag och gunilla har ju startat en gemensam blogg, och ja vi tänkte att om vi bloggar båda två på en blogg så kanske man får mer besökare ! Lite smartskallar här liksom, för jag tror inte att någon annan har kommit på den idén alls :O

Nej bajsbralla på er! Nu har jag bloggat klart detta vackra lilla inlägg! :) Vad kommer egentligen ordet blogg från? Blogg liksom, vadå blogg? Det måste väl vara engelskt, eller amerikanskt eller vad står det för liksom ?
/Anna


Yes

Weeey! Nu är jag äntligen klar med designen även om sidan dampar och det är lite cp här och där så spelar det ingen roll vad jag gör just nu för det hjälper ändå inte och jag orkar inte tänka heller så tar det som cepar sig imorn istället. Jag tycker att gunilla är skyldig mig en massa gentjänster nu när jag har suttit här och kämpat med designen i hundra år, det var hon som ville ha rött, jag tyckte orange var snyggare men eftersom jag är så otroligt snäll så fick hon sin vilja igenom ;P

Känner mig äcklig och jag skulle ärligt talat vilja ut och springa NU, okej att jag är trött men det vore skönt att springa bort lite äckel. detta har jag gjort idag;

- Vaknat  och ätit frukost
-  Läst ut min bok till romanredovisningen "Veronika bestämmer sig för att dö"
- Åkt ner på stan med Gunillis och käkat på vita elefanten
- Städat mitt rum hemma hos mamma
- Åkt till pappa
- Åkt till Ica och köpt godis (mums)
- Ätit middag
- Fixat med datorn och bloggen samtidigt som jag käkat chips

Så som ni kanske märker så har jag inte varit alldeles för nyttig idag och känner mig fet som en köttbulle, så jag tänkte bara leva på vatten nu i en vecka, nej ärligt talat det ska jag inte, men jag har fått något stört jag måste vara onyttig ryck. Bajs på det.

Nej nu måste jag sova, ska upp åtta imorn, jag förstår inte att jag utsätter mig för att gå upp så tidigt på en lördag, men så kan det gå när plikten kallar.

Gooooodnatt!        <3
/ Anna

RSS 2.0