Rensning

Som Gunilla har nämnt i något inlägg, så sägs det att rummet återspelgar själen, och tyvärr så måste jag då erkänna att min själ inte är särskilt ren just nu... jag har också hört, att om man tar hand om sig själv utåt, alltså har det fint omkring sig, unnar sig någon ansiktsmask i veckan, håller naglarna rena och fräscha, så mår man bättre innåt och orkar ta tag och göra saker, istället för att bara ligga och sniffa i klädhögar dagarna i ända. Okej, riktigt så hemskt kanske det inte är, men det känns på något sätt som om man har det fräscht runt om sig så andas man "renare" luft och känner sig piggare.

Och nu känns det som att det är på tiden att jag tar tag i mitt rum, i mig själv, jag måste börja rensa, både skallen och rummet. Ta bort det som inte behövs. En riktigt rensning står på listan. Och jag hade tänkt sätta igång redan nu, annars har jag en känsla av att det aldrig kommer bli av, eftersom jag har en tendens att skjuta upp saker till sista minuten som ni vet.

Har laddat med tio kent-skivor, så det blir nog till att rensa medan staden sover, vilket jag faktiskt tycker om, att städa på natten alltså, då kan man göra det i sin egen takt, själv, utan att någon tjatar på en att man "ställer sopor i hallen så länge". Ärligt talat går det knappt att ställa ut saker så länge medan man städar på dagen, eftersom dom på något mystiskt sätt har fått fötter och trippat in i mitt rum igen så fort jag vänder ryggen till, jag tänker inte peka ut någon speciell person här som slänger in dom igen.. håller mig till att soporna har fötter istället.

Nej, nu är det dags att kavla upp ärmarna, sätta upp håret, och börja rensa!

/         a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0